Remittering handler om å spare din virksomhet for tid og penger. Dersom du inngår en avtale med oss, kan våre medarbeidere sørge for at alle inngående fakturaer som registreres i vårt regnskapssystem også klargjøres for overføring til bankenes systemer. Slik sparer du deg for den tiden det tar å registrere betalingene i nettbanken.

Løsninger som passer din virksomhet

Vi er fleksible og ønsker å tilby deg den løsningen som passer din virksomhet best. Derfor tilbyr vi flere løsninger innen remittering. Dersom du ønsker å være involvert i prosessen kan vi bistå deg med å legge inn et betalingsforslag som du enkelt godkjenner i nettbanken. Det er også mulig å overlate selve betalingen til oss. Velger du denne løsningen vil betalingen alltid godkjennes av to av våre medarbeidere. På denne måten sørger vi for trygg og sikker gjennomføring av dine betalinger.

Her kan du lese om våre tjenester.

Fordeler med remittering

Det er mange fordeler knyttet til å overlate arbeidet med å klargjøre inngående fakturaer og overføre disse til bankenes systemer til våre medarbeidere. Først og fremst sparer du tid, samtidig som du sparer din virksomhet for penger. I tillegg får du bedre kontroll over din virksomhets penger og likviditet.

Kom i kontakt med oss i Stico Consult

Har du ytterligere spørsmål om remittering? Våre medarbeidere svarer gjerne på spørsmål og andre henvendelser. Send oss en e-post eller ring oss, så skal vi hjelpe deg videre. Du finner vår kontaktinformasjon her.