Et nøyaktig og godt utarbeidet budsjett er et viktig styringsverktøy i enhver virksomhet. Et budsjett gir forståelse for virksomhetens kostnader og danner et godt grunnlag for vurderinger av fremtidige mål og resultater. Vi har lang erfaring med å utarbeide budsjetter og bistår gjerne din virksomhet i dette arbeidet.

Vi hjelper deg med å utarbeide budsjett

Som ditt selskaps regnskapsfører samler vi dine målsettinger og forventninger til fremtidige resultater i et nøyaktig og grundig utarbeidet budsjett. Dette utarbeides i samarbeid med deg. Vi tar hensyns til informasjon om tidligere resultater og historiske tall, slik at vi kan sørge for at du får et budsjett som er tilpasset din virksomhet.

Les mer om tjenestene vi tilbyr her.

Hvorfor utarbeide et budsjett?

Et budsjett gir god oversikt over forventninger til fremtidige inntekter og utgifter. Derfor kan et vellykket budsjettet fungere som et viktig styringsverktøy for virksomheten. Det kan blant annet bidra til at

  • virksomheten ikke går i økonomisk underskudd
  • du alltid har oversikt over konsekvenser av utgifter og kostnader
  • du unngår uforutsette likviditetsutfordringer

Kontakt oss i Stico Consult

Har du ytterligere spørsmål om budsjettering eller spørsmål angående hvilke tjenester vi kan tilby deg og din virksomhet? Send oss en e-post eller kontakt oss per telefon, så vil en av våre medarbeidere svare på dine spørsmål. Du finner vår kontaktinformasjon her.