Virksomhetens årsregnskap og skattemelding utgjør den endelige rapporten for foretakets virksomhet i året som gikk. Rapporten baseres på ferdig bokførte og avstemte tall. Som kjent er dette også offentliggjort informasjon som er tilgjengelig for alle. I utarbeidelsen av dette arbeidet er kvalitetssikring essensielt.

Vi hjelper deg med skattemeldingen

Våre dyktige og erfarne medarbeidere bistår deg gjerne i dette viktige arbeidet. For å sikre den nødvendige kvaliteten dette arbeidet krever, utarbeides virksomhetens skattemelding og årsoppgjør kun av autoriserte regnskapsførere eller registrerte/statsautoriserte revisorer i morselskapet.

Vi tilbyr også en rekke andre tjenester innen regnskapsførsel. Les mer om våre tjenester her.

Hvorfor velge Stico Consult AS?

Det er mange fordeler med å velge Stico Consult AS når skattemelding og årsregnskap skal utarbeides. Vi er et statsautorisert regnskapsførerselskap med lang erfaring innen regnskapsførsel for små og mellomstore bedrifter. Velger du oss som din regnskapsfører unngår du å bruke unødvendig mye tid på utarbeidelse av skattemelding og årsregnskap. I tillegg sikrer du at opplysningene blir korrekte og at du ikke taper penger eller rapporterer feilaktig.

Kontakt oss

Ønsker du at vi skal bistå deg med utarbeidelse av kvalitetssikret årsregnskap og skattemelding? Kontakt oss gjerne her for en hyggelig samtale med en av våre medarbeidere.