Vi i Stico Consult vet at korrekt og punktlig utbetaling av lønn er helt avgjørende for ditt selskap og forholdet til dine ansatte. Derfor er vi opptatt av å kunne tilby en god og stabil tjeneste. Våre lønningsmedarbeidere har lang erfaring og bred kompetanse innen lønnsutbetalinger for mindre og mellomstore virksomheter, og kan hjelpe deg med lønnsutbetaling.

Sikker og korrekt utbetaling av lønn

Utbetaling av lønn kan være en utfordrende arbeidsoppgave. Det er viktig at utbetalingen skjer i henhold til gjeldende regelverk og at utbetalingen blir korrekt. For å sikre høy kvalitet benytter vi oss av programvaren Huldt og Lillevik, Visma Lønn, PowerofficeGo m.m.  Med våre lønnsmedarbeideres bistand kan du være trygg på at lønnen til de ansatte i din virksomhet blir korrekt beregnet og utbetalt til riktig tid.

Les mer om våre tjenester her.

Hvorfor velge Stico Consult AS?

Stico Consult AS er et statsautorisert regnskapsførerselskap med høy grad av faglig kompetanse. Vi har erfaring med regnskapsførsel for små og mellomstore bedrifter, og kan bistå din virksomhet på en trygg og effektiv måte.

Les mer om Stico Consult AS her.

Finn oss og få kontakt med en av våre regnskapsførere

Er du interessert i mer informasjon om våre tjenester? Kontakt oss gjerne per e-post eller telefon, så skal vi svare på dine spørsmål. Du finner vår kontaktinformasjon her.