Dersom du velger Stico Consult som regnskapsfører for din virksomhet kan våre dyktige medarbeidere bistå med rådgivning innen regnskap, skatt, merverdiavgift og selskapsrettslige emner.

Kompetanse og erfaring

Som din regnskapsfører vil vi ha løpende kontakt med deg. Vårt innsyn i ditt foretakets virksomheter sørger for god forståelse for de ulike problemstillingene som måtte oppstå. Med dette kan vi gi deg gode råd relatert til dine utfordringer og bistå deg med en rekke problemstillinger. Skulle det være behov for det så kan også våre medarbeidere hente inn ytterligere kompetanse fra morselskapets revisjonsmiljø.

Vi tilbyr en rekke tjenester til små og mellomstore bedrifter. Du kan lese mer om dette her.

Hvorfor velge Stico Consult AS?

Våre medarbeideres kompetanse og erfaring innenfor fagområder knyttet til regnskap, skatter, avgifter og selskapsrett, gir oss en unik mulighet til å bistå deg og din virksomhet. Vi er et statsautorisert regnskapsførerselskap med mye erfaring med mellomstore og mindre virksomheter. Dette gir oss et godt grunnlag for å forstå din virksomhet og gi deg gode råd tilpasset din situasjon.

Kontakt oss

Har du ytterligere spørsmål i forhold til hvordan vi kan bistå din virksomhet med rådgivning innen regnskap, skatt, avgift og selskapsrett? Kontakt oss gjerne her via e-post eller per telefon, så vil vi besvare dine spørsmål.